En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında birlikte kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının ne açıldığını işaret etmek gerekir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sahih rahat oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, umumiyetle her seviyede yan değçalışmatiren bir sıra açılı iniş ve merdiven ciğererir ve güçlükle yahut sıkçerağ alanlarda alanın randımanlı bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Kapı kanadı içinde yangın kapısı yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rebabi malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı kucakin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dairesel tasavvur, kadem izini en aza indirirken cömert amudi harekete onay verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar sinein pratik bir intihap haline getirir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının kolayca açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar aksiyonlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page